σελφ σερβις - Η 3αλφα παρουσιάζει το Καστανό Ρύζι 10΄

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η 3αλφα παρουσιάζει το Καστανό Ρύζι 10΄

18 Μαρτίου 2019 | 09:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Η 3αλφα, η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10΄.

Το νέο καστανό ρύζι ετοιμάζεται σε 10 λεπτά, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δεν περιέχει σάκχαρα και αλάτι και αποτελεί πηγή μαγγανίου, που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών οι οποίες συντελούν στην παραγωγή ενέργειας και στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

Από τους κόκκοι μακρύσπερµου ρυζιού έχει αφαιρεθεί µόνο ο εξωτερικός φλοιός, ώστε να διατηρούνται άθικτα τα μέρη που περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θρεπτικής του αξίας, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό των κόκκων τα πολύτιμα συστατικά τους ύστερα από τη φυσική επεξεργασία με βραστό νερό (parboiling).

Η δημιουργία του 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ είναι αποτέλεσμα της πολύμηνης συνεργασίας των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης, Ποιοτικού Ελέγχου, Προμηθειών και Μάρκετινγκ της 3αλφα – Αφοί Κ.Καραγεωργίου ΑΕΒΕ.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION