σελφ σερβις - Οι δράσεις της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Οι δράσεις της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:34 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εκδηλώσεις,Φεστιβάλ/Βραβεία

Συνάντηση με το νέο υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησε στις 24 Ιουλίου αντιπροσωπεία του ΔΣ της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας, στο πλαίσιο της οποίας του παρουσίασε τις προτάσεις του φορέα σε θεσμικά ζητήματα, τα οποία αφορούν τις εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα, όντας ελληνικής ιδιοκτησίας και εγχώριας παραγωγικής δραστηριότητας, επιστρέφοντας το μεγαλύτερο ποσοστό της υπεραξίας που παράγουν σε αυτή.

Στη συνάντηση, στην οποία διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, και στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Ά. Πιστιόλας, πρόεδρος ΔΣ, Μ. Τσαούτος, αντιπρόεδρος, Αρ. Ευσταθίου, ταμίας, Ν. Χήτος, Π. Σκάγια, μέλη ΔΣ, και Άννα Παπαδημητρίου, εκτελεστική διευθύντρια, παρουσιάστηκαν στον υπουργό οι δράσεις, οι αξίες και οι συνέργειες των μελών της πρωτοβουλίας, ενώ τέθηκαν σημαντικά για την οικονομία ζητήματα, όπως η ανάπτυξη και οι επενδύσεις, η σύνδεση της αγροδιατροφής με τον τουρισμό, οι εξαγωγές και οι έλεγχοι της αγοράς.

Εξάλλου, εννέα εταιρείες-μέλη της πρωτοβουλίας διακρίθηκαν στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου στο Grande Bretagne Hotel Athens. Στους βραβευθέντες ξεχώρισαν οι ΕΖΑ, Endless-Ευρωχαρτική, Cretan Mill και Χήτος-Φυσικό Μεταλλικό νερό Ζαγόρι, ενώ διακρίσεις κατέκτησαν οι ΕΨΑ, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, Λουξ, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης και Δ. Κορωνάκης.

Οι βραβεύσεις έγιναν κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης δέκα χιλιάδων εκ των σημαντικότερων βάσει κύκλου εργασιών επιχειρήσεων, η οποία κατέληξε στην επιλογή των υγιέστερα αναπτυσσόμενων, βάσει πέντε οικονομικών δεικτών. Σημειώνεται ότι στους κόλπους της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά μας έχουν ενταχθεί συνολικά 59 επιχειρήσεις, μετά την πρόσφατη σχετική πιστοποίηση της Ζάβαλος-Cartontec AE, εταιρείας κατασκευής χαρτοκιβωτίων με έδρα το Μόδεστο Λάρισας, και της Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ, μιας μεταξύ των πρώτων αλευροβιομηχανιών της χώρας.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION