σελφ σερβις - Sani Sensitive-ΑΒ Βασιλόπουλος κοντά στην τρίτη ηλικία

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Sani Sensitive-ΑΒ Βασιλόπουλος κοντά στην τρίτη ηλικία

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:27 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.,Λιανεμπόριο

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive και η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν την τρίτη ηλικία, υλοποιώντας ένα νέο στοχευμένο πρόγραμμα, με τίτλο «Πάτα Εnter», που αποβλέπει στην εισαγωγή των υπερηλίκων στην ψηφιακή εποχή, σε συνεργασία με δήμους και ΚΑΠΗ της χώρας.

Στο πλαίσιό του, ήδη ξεκίνησε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, απευθυνόμενη στα 4.500 εγγεγραμμένα μέλη των 25 Λεσχών Φιλίας του δήμου. Περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στα μέλη των Λεσχών Φιλίας (ξεκίνησαν τμηματικά από τις 18 Νοεμβρίου), δωρεάν παροχή δέκα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ισάριθμες λέσχες και ηλεκτρονική κλήρωση 25 tablets για τους συμμετέχοντες στο «Πάτα Enter», που φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των υπερηλίκων, δείχνοντάς τους την πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION