σελφ σερβις - Γιώτης: Ισχυρή παρουσία στην Anuga 2019

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Γιώτης: Ισχυρή παρουσία στην Anuga 2019

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:37 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Δυναμική ήταν η παρουσία της Γιώτης AE στην Anuga 2019, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της σε υφιστάμενες και νέες αγορές.

Στο περίπτερό της ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην προβολή της νέας της σειράς έτοιμων μιγμάτων Γιώτης «1. 2. Bake!», ενώ πρόβαλε επίσης τη σειρά Sweet & Balance, τις Βρεφικές Κρέμες Γιώτης, τα προϊόντα Hemo και Caotonic κ.ά. Εξάλλου, τον πρώτο του χρόνο συμπλήρωσε το τετραετούς ορίζοντα δράσης πρόγραμμα ΕΚΕ της εταιρείας, με την επωνυμία «Μια ελπίδα γεννιέται!», που το υλοποιεί σε συνεργασία με την ΜΚΟ HOPEgenesis, στηρίζοντας ολόπλευρα τις ώριμες για τεκνοποίηση γυναίκες ενενήντα απομακρυσμένων ηπειρωτικών χωριών της χώρας, με σκοπό να συμβάλει στη μείωση της υπογεννητικότητας. Από την έναρξη του προγράμματος γεννήθηκαν ήδη τα δέκα πρώτα μωρά.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION