σελφ σερβις - Ήλιος: Στηρίζει τα θεματικά πάρκα-μουσεία

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ήλιος: Στηρίζει τα θεματικά πάρκα-μουσεία

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Έντονη παρουσία έχει και φέτος η βιομηχανία ζυμαρικών Ήλιος στα εκπαιδευτικά θεματικά πάρκα-μουσεία, που λειτουργούν σε πόλεις της χώρας, με στόχο να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με τον κόσμο της ελληνικής μυθολογίας και της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας.

Η εταιρεία, προσφέροντας στα παιδιά έντυπα με συμβουλές υγιεινής διατροφής, εκπαιδευτικά παιχνίδια και προϊόντα της, στηρίζει από τα μέσα του Οκτωβρίου ως τις αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου το θεματικό πάρκο «Ηρακλής-οι 12 Άθλοι» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, το θεματικό πάρκο-μουσείο «Οδύσσεια» στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας NOESIS στη Θεσσαλονίκη έως τις 24 Ιανουαρίου και την έκθεση αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας του Μουσείου «Κώστα Κοτσανά», στον Πολυχώρο Θεσσαλία της Λάρισας, ως τα τέλη του έτους. Στον ίδιο χώρο, εξάλλου, θα έχει παρουσία την άνοιξη, όπου θα ζωντανέψουν οι περιπέτειες του πολυμήχανου Οδυσσέα.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION