σελφ σερβις - Dairy Conference για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Dairy Conference για πρώτη φορά στην Ελλάδα

20 Δεκεμβρίου 2019 | 11:30 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Συνέδρια

Με τη συμμετοχή της συντριπτικής πλειονότητας των ελληνικών βιομηχανιών και εταιρειών παραγωγής γάλακτος, πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου το Dairy Conference, το πρώτο συνέδριο στην Ελλάδα για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, που διοργανώθηκε από τη Boussias Communications.

Στη θεματολογία του κυριάρχησαν η σημασία της προστασίας της ελληνικής φέτας ΠΟΠ, η προώθηση του εθνικού προϊόντος στις διεθνείς αγορές, η κατοχύρωση του ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού και η σημασία τόσο της ύπαρξης ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος, που θα προασπίζεται τα συμφέροντα των ελληνικών προϊόντων γάλακτος παγκοσμίως, όσο και της ενίσχυσης των εξαγωγών, που αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων, δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος, προσθέτοντας: «Πρέπει να κατοχυρώσουμε τα προϊόντα μας. Μπορεί ο καθένας να παράγει οτιδήποτε, αρκεί να το ονοματίζει και να το εκθέτει σωστά. Αυτό ζητάμε από τις αρχές. Να περιφρουρούν αυτό το δικαίωμά μας».

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΟ-Δήμητρα, παραγωγοί, ακαδημαϊκοί και διατροφολόγοι.

σελφ σερβις (T. 500)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION