σελφ σερβις - Πρακτικός Οδηγός του ΣΕΒ για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Πρακτικός Οδηγός του ΣΕΒ για το ηλεκτρονικό εμπόριο

25 Ιουνίου 2020 | 12:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Online,Θεσμικά

Το lockdown έφερε την έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τον Απρίλιο οι ηλεκτρονικές πωλήσεις στο σύνολο της αγοράς αυξήθηκαν κατά 171% σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2019.

Πέρυσι σημειώνεται ότι οι ηλεκτρονικές πωλήσεις B2C απέφεραν 5,8 δισ. ευρώ, ενώ κατά το 87% οι καταναλωτές πραγματοποίησαν τις ηλεκτρονικές αγορές τους από εγχώριες επιχειρήσεις. Βάσει αυτών και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας διαρκείας του ΣΕΒ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας, ο Σύνδεσμος συνέταξε Πρακτικό Οδηγό για τη σωστή επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους καταναλωτές, με βασικές κατευθύνσεις, προτάσεις και πρακτικά παραδείγματα, σχετικά με τους τρόπους βελτίωσης της πληροφόρησης των καταναλωτών για τις ηλεκτρονικές αγορές.

Ο Οδηγός του ΣΕΒ βασίστηκε στην αντίστοιχη πρωτοβουλία «Recommendations for a better presentation of information to consumers» της BusinessEurope και άλλων επιχειρηματικών οργανώσεων, η οποία έχει προβληθεί και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION