σελφ σερβις - Coca Cola: Πρωτοβουλία στήριξης των μικρών του ho.re.ca

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Coca Cola: Πρωτοβουλία στήριξης των μικρών του ho.re.ca

25 Ιουνίου 2020 | 13:19 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Τον σχεδιασμό μιας κοινωνικής πρωτοβουλίας υποστήριξης των μικρών επιχειρήσεων της μαζικής εστίασης και φιλοξενίας ανακοίνωσε από το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η κ. Λίλιαν Νεκταρίου, γενική διευθύντρια της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Το Future Loading, όπως ονομάζεται το σχετικό πρόγραμμα, με στρατηγικό συνεργάτη το Ίδρυμα Μποδοσάκη, απευθύνεται σε επιχειρήσεις με προσωπικό μέχρι τα 20 άτομα και αποβλέπει στη υποστήριξή τους, ώστε να ανταποκριθούν στην σκληρή μετά το lockdown πραγματικότητα, βελτιώνοντας την ελκυστικότητά τους για το κοινό, μέσω πιστοποιήσεων της ασφαλούς λειτουργίας τους και δωρεάν προβολής τους στα ψηφιακά μέσα.

Συνεργάτες της πρωτοβουλίας είναι για την ώρα η TÜV Austria, η ΜΚΟ Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το πρόγραμμα #Youth Empowered: The HoReCa Edition και η e-food. Το πρόγραμμα Future Loading σε πρώτη φάση είναι διάρκειας έξι μηνών, αλλά ενδεχομένως θα μετεξελιχθεί.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION