σελφ σερβις - Ελλα-Δικά-Μας: Ανοικτή γενική συνέλευση

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελλα-Δικά-Μας: Ανοικτή γενική συνέλευση

25 Ιουνίου 2020 | 13:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Θεσμικά

Παρουσία πλήθους μελών της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά-Μας, δημοσιογράφων και του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου η διαδικτυακή ανοικτή γενική συνέλευση της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής, digital και outdoor προωθητικής καμπάνιάς της, με εκατό σημεία προβολής στην Αθήνα.

Η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης της πρωτοβουλίας προβάλλει το κοινό υπόβαθρο των περισσοτέρων από εξήντα εταιρειών, με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, που λειτουργούν ομαδικά στο πλαίσιό της, με κοινό σκοπό τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε η απονομή του σήματος «Ethos» από τον κ. Γ. Μπρισκόλα, πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο της Eurocert –φορέα πιστοποίησης της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά-Μας–, στις εταιρείες ΑΓΑΝ και Vitex για το κοινωνικό προφίλ και τη δέσμευση των διοικήσεών τους για βιώσιμη ανάπτυξη και σεβασμό προς εργαζόμενους, κοινωνία, πελάτες και περιβάλλον.

Την επομένη πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της πρωτοβουλίας, με θέματα τη δημόσια παρέμβασή της, την περαιτέρω αναγνωρισιμότητα του σήματός της και τις συνέργειες των μελών της.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION