σελφ σερβις - Τo LIFE TSAI επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Τo LIFE TSAI επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές

31 Ιουλίου 2020 | 10:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Η ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού νέα διαφοροποιημένα λανσαρίσματα για μια ξεχωριστή, απολαυστική και δροσιστική εμπειρία.

Το Life Tsai επανασυστήνεται σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο μπουκάλι που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της μάρκας με 3 καινοτόμες, γευστικές σειρές:

  • «LIFE TSAI WORLD RECIPE» με επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού (τσάι Κεϋλάνης από τη Σρι Λάνκα, Earl Grey από την Αγγλία, Jasmin από την Κίνα, Masala από την Ινδία με 0% ζάχαρη και ελληνικό τσάι βουνού με μέλι από την Κρήτη), όλα με COLD BREW και REAL BREW.
  • «LIFE TSAI SUPER HERBAL»: Με φρούτα, αλλά και εκλεκτά βότανα, όπως ginger, ginseng, δυόσμο και ιβίσκο και επιλογές BALANCE, DETOX, UPLIFT & ENERGIZE, όλα με 0% ζάχαρη.
  • «LIFE TSAI HALF & HALF»: Συνδυασμός με μισό ice tea και μισό χυμό σε δύο γεύσεις, λεμονάδα και καρπούζι, που διατηρείται στο ψυγείο.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION