σελφ σερβις - Πρόγραμμα Ignite Ideas

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Πρόγραμμα Ignite Ideas

4 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:58 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Το πρόγραμμα Ignite Ideas διοργανώνεται για δεύτερη φορά με πρωτοβουλία της Nestlé Ελλάς και υλοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του είναι να υποστηριχθούν καινοτόμες προτάσεις, με σκοπό την πιλοτική υλοποίησή τους σε πραγματικό περιβάλλον, με την εφαρμογή του κατάλληλου επιχειρηματικού μοντέλου και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της κλιματικής αλλαγής, της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Οι συμμετέχοντες, εφόσον διακριθούν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν υποστήριξη και καθοδήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Nestlé και του Κέντρου ACEin σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να υλοποιηθεί η ιδέα τους σε πραγματικό περιβάλλον.

σελφ σερβις (T. 506)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION