σελφ σερβις - 2ος Διαγωνισμός Καινοτομίας «NOYNOY Idea Challenge»

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

2ος Διαγωνισμός Καινοτομίας «NOYNOY Idea Challenge»

4 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:01 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διαγωνισμοί

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ ανακοίνωσε την έναρξη του 2ου Διαγωνισμού Καινοτομίας «NOYNOY Idea Challenge».

Ο διαγωνισμός γίνεται με τη σύμπραξη της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της συμβουλευτικής εταιρείας μεταφοράς τεχνολογίας Break-Even Consulting.

Σκοπός του είναι να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες στον τομέα της γαλακτοβιομηχανίας, ιδέες με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και βασική επιδίωξη τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνολικά αποδοτικότερη διαχείριση του φυσικού πλούτου με βιώσιμο τρόπο. Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν προτάσεις στις θεματικές ενότητες: Κλιματική αλλαγή & Ενέργεια, Προστασία του περιβάλλοντος & Κυκλική οικονομία, Βιώσιμη συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντων και «Πράσινη» αλυσίδα αξίας.

Απευθύνεται σε ερευνητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες με δυνητικά εμπορικά αξιοποιήσιμα ερευνητικά αποτελέσματα, ομάδες επιστημόνων με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας και φοιτητές και απόφοιτους της ανώτερης εκπαίδευσης. Οι προτάσεις που θα υποβληθούν, θα τεθούν υπό την επίβλεψη και την υποστήριξη του ΕΜΠ και στελεχών της FrieslandCampina Hellas. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την πρότασή τους έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

σελφ σερβις (T. 506)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION