σελφ σερβις - Επαναλανσάρισμα και 2 νέοι κωδικοί από το ΔΕΛΤΑ Complet

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Επαναλανσάρισμα και 2 νέοι κωδικοί από το ΔΕΛΤΑ Complet

22 Σεπτεμβρίου 2020 | 15:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Σε δύο σημαντικές κινήσεις προχώρησε η ΔΕΛΤΑ στο brand Complet, επαναλανσάροντας το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet και επεκτείνοντας τη σειρά με δύο νέα προϊόντα, το Complet χωρίς λακτόζη και το Complet Protein.

Στο ΔΕΛΤΑ Complet συνδυάζονται το αγελαδινό, το ανθόγαλα και το πρόβειο γάλα, ώστε να αποκτήσει πιο δυνατή γεύση και ταυτόχρονα πιο πλούσια υφή. Το λευκό αυτό γιαούρτι της εταιρείας κυκλοφορεί πλέον με νέα συσκευασία, μοντέρνο κύπελλο και εικαστικά, καθώς και ανανεωμένο λογότυπο. Όσο για το Complet χωρίς λακτόζη, παράγεται από αγελαδινό γάλα, το οποίο φιλτράρεται για να αφαιρεθεί η λακτόζη. Στη συνέχεια προστίθεται στο γάλα το ένζυμο της λακτάσης για να διασπάσει την υπόλοιπη λακτόζη σε απλούστερη μορφή, ώστε να απορροφάται εύκολα από το σώμα.

Το Complet Protein είναι ένα στραγγιστό γιαούρτι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι πλούσιο σε φυσική πρωτεΐνη -με 20G πρωτεΐνης στο κύπελλο- και 0% λιπαρά, ιδανικό για όλους όσους αθλούνται, για ενδυνάμωση των μυών μετά τη γυμναστική, για διατήρηση της μυϊκής μάζας που χάνεται με την ηλικία, αλλά και για όσους αισθάνονται την ανάγκη να προσφέρουν περισσότερα στον εαυτό τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της έντονης καθημερινότητας, σημειώνει η εταιρεία.

σελφ σερβις (T. 506)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION