σελφ σερβις - Βράβευση Ελαΐς-Unilever Hellas

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Βράβευση Ελαΐς-Unilever Hellas

25 Μαΐου 2011 | 10:47 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Εκδηλώσεις

Βράβευση Ελαΐς-Unilever Hellas

Η Ελαΐς-Unilever Hellas κατέλαβε τη 2η θέση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2011 για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με περισσότερους των 250 εργαζομένων.

Το βραβείο παρέλαβε σε ειδική τελετή στις 11 Απριλίου, ο κ. Β. Βαζάκας, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Μεταξύ των πρωτοβουλιών που εφαρμόζει η εταιρεία για το προσωπικό της, ξεχωρίζουν το μοντέλο ευέλικτης κατ’ οίκον εργασίας, η αυξημένη άδεια μητρότητας, η επιδότηση της απόκτησης μεταπτυχιακού τίτλου και η ετήσια αναγνώριση και βράβευση καλών πρακτικών των εργαζομένων.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Η χρυσή μοναδικότητα του ελληνικού γιαουρτιού

Σε χρυσή ευκαιρία αποδεικνύονται τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές γιαουρτιού για την εγχώρια γαλακτοβιομηχανία. Μεγάλες και μικρότερες εταιρείες του κλάδου πραγματοποίησαν επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγική δυναμικότητά τους, ώστε να επωφεληθούν από την ευρωπαϊκή ζήτηση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ του γιαουρτιού ελληνικού τύπου και από την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτησή του. Ταυτόχρονα, ο ετήσιος τζίρος της εγχώριας αγοράς του, περίπου 245 εκατ. ευρώ, παραμένε...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION