σελφ σερβις - «Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

«Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

19 Σεπτεμβρίου 2016 | 16:01 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Εκδηλώσεις

Μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Τήνο η ιδρυτική συνδιάσκεψη των μελών της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας», με αντικείμενο τον σχεδιασμό του στρατηγικού πλάνου για την εξέλιξη των επόμενων βημάτων της πρωτοβουλίας.

Τα μέλη-επιχειρήσεις που συμμετείχαν με εκπροσώπους τους ήταν οι Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ήλιος, Νήσος, Άγαν, Βίκος, Brava, Έζα, Ζύμη Ψαχνών, Βαρβαγιάννη, Skag, Kyknos, Hellas Frost και Eurocert, ενώ ως παρατηρητές συμμετείχαν νέα υπό ένταξη μέλη. Η ολομέλεια διεξήχθη στους χώρους του Δημοτικού Μουσείου Κώστα Τσόκλη στον Κάμπο.

Στο πλαίσιο των εργασιών της συζητήθηκαν και κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τη σημασία της πρωτοβουλίας και την αναγνωρισιμότητα του σήματός της, τη συμμετοχή της στον δημόσιο διάλογο, τη διεύρυνσή της κλπ.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION