σελφ σερβις - «Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

«Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

19 Σεπτεμβρίου 2016 | 16:01 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Εκδηλώσεις

Μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Τήνο η ιδρυτική συνδιάσκεψη των μελών της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας», με αντικείμενο τον σχεδιασμό του στρατηγικού πλάνου για την εξέλιξη των επόμενων βημάτων της πρωτοβουλίας.

Τα μέλη-επιχειρήσεις που συμμετείχαν με εκπροσώπους τους ήταν οι Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ήλιος, Νήσος, Άγαν, Βίκος, Brava, Έζα, Ζύμη Ψαχνών, Βαρβαγιάννη, Skag, Kyknos, Hellas Frost και Eurocert, ενώ ως παρατηρητές συμμετείχαν νέα υπό ένταξη μέλη. Η ολομέλεια διεξήχθη στους χώρους του Δημοτικού Μουσείου Κώστα Τσόκλη στον Κάμπο.

Στο πλαίσιο των εργασιών της συζητήθηκαν και κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τη σημασία της πρωτοβουλίας και την αναγνωρισιμότητα του σήματός της, τη συμμετοχή της στον δημόσιο διάλογο, τη διεύρυνσή της κλπ.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αντηλιακά Προϊόντα: Σκληρότατος ανταγωνισμός, επιθετικές πολιτικές προσφορών

Τον πρώτο λόγο στην ανάπτυξη των πωλήσεων της κατηγορίας των προϊόντων αντηλιακής προστασίας σε αξία δεν τον έχει πλέον ο… ήλιος, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός των προμηθευτών τους, που διαγκωνίζονται στις προωθητικές ενέργειες, στο πλαίσιο της διατήρησης ή επέκτασης των μεριδίων των μαρκών τους. Η καλή ενημέρωση των καταναλωτών σήμερα για τη σημασία της προστασίας του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και η διόγκωση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα φέρονται να εγγυώνται τις θετικές προοπτικές ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION