σελφ σερβις - «Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

«Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

19 Σεπτεμβρίου 2016 | 16:01 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Εκδηλώσεις

Μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Τήνο η ιδρυτική συνδιάσκεψη των μελών της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας», με αντικείμενο τον σχεδιασμό του στρατηγικού πλάνου για την εξέλιξη των επόμενων βημάτων της πρωτοβουλίας.

Τα μέλη-επιχειρήσεις που συμμετείχαν με εκπροσώπους τους ήταν οι Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ήλιος, Νήσος, Άγαν, Βίκος, Brava, Έζα, Ζύμη Ψαχνών, Βαρβαγιάννη, Skag, Kyknos, Hellas Frost και Eurocert, ενώ ως παρατηρητές συμμετείχαν νέα υπό ένταξη μέλη. Η ολομέλεια διεξήχθη στους χώρους του Δημοτικού Μουσείου Κώστα Τσόκλη στον Κάμπο.

Στο πλαίσιο των εργασιών της συζητήθηκαν και κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τη σημασία της πρωτοβουλίας και την αναγνωρισιμότητα του σήματός της, τη συμμετοχή της στον δημόσιο διάλογο, τη διεύρυνσή της κλπ.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προμηθευτές ταχυκίνητων προϊόντων: Απολογισμός πενταετίας και μελλοντικά επενδυτικά πλάνα

Στην κρίσιμη πενταετία που εξετάζεται στο επετειακό αφιέρωμα (που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις), οι εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, διαμόρφωσαν το πεδίο εντός του οποίου οι προμηθευτικές επιχειρήσεις κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μάχη, επανασχεδιάζοντας τη στρατηγική τους, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION