σελφ σερβις - «Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

«Ελλα-δικά μας»: Ιδρυτική συνδιάσκεψη

19 Σεπτεμβρίου 2016 | 16:01 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Εκδηλώσεις

Μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Τήνο η ιδρυτική συνδιάσκεψη των μελών της πρωτοβουλίας «Ελλα-δικά μας», με αντικείμενο τον σχεδιασμό του στρατηγικού πλάνου για την εξέλιξη των επόμενων βημάτων της πρωτοβουλίας.

Τα μέλη-επιχειρήσεις που συμμετείχαν με εκπροσώπους τους ήταν οι Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ήλιος, Νήσος, Άγαν, Βίκος, Brava, Έζα, Ζύμη Ψαχνών, Βαρβαγιάννη, Skag, Kyknos, Hellas Frost και Eurocert, ενώ ως παρατηρητές συμμετείχαν νέα υπό ένταξη μέλη. Η ολομέλεια διεξήχθη στους χώρους του Δημοτικού Μουσείου Κώστα Τσόκλη στον Κάμπο.

Στο πλαίσιο των εργασιών της συζητήθηκαν και κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τη σημασία της πρωτοβουλίας και την αναγνωρισιμότητα του σήματός της, τη συμμετοχή της στον δημόσιο διάλογο, τη διεύρυνσή της κλπ.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION