σελφ σερβις - Milko Protein από τη ΔΕΛΤΑ

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Milko Protein από τη ΔΕΛΤΑ

18 Νοεμβρίου 2019 | 15:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Το MILKO καινοτομεί, λανσάροντας μια νέα σειρά με 2 κωδικούς, το MILKO PROTEIN Choco και το MILKO PROTEIN Dark Choco με 26g Πρωτεΐνης.

H συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε όσους χρειάζονται έξτρα ενέργεια στην καθημερινότητά τους, καθώς κάθε μπουκάλι, όπως τονίζει η εταιρεία, έχει την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης που μπορεί να τονώσει τους μυς. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να απολαμβάνει το Milko και τη σοκολατένια του γεύση, ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και του υγιούς τρόπου ζωής που θέλει να ακολουθεί.

Το MILKO PROTEIN Choco περιέχει 26g πρωτεΐνης ανά συσκευασία, τη σοκολατένια γεύση MILKO και 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τα ροφήματα γάλακτος με κακάο, ενώ το MILKO PROTEIN Dark Choco περιέχει επίσης 26g πρωτεΐνης ανά συσκευασία, μαύρη σοκολάτα και 0% προσθήκη ζάχαρης.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION