σελφ σερβις - Milko Protein από τη ΔΕΛΤΑ

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Milko Protein από τη ΔΕΛΤΑ

18 Νοεμβρίου 2019 | 15:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Το MILKO καινοτομεί, λανσάροντας μια νέα σειρά με 2 κωδικούς, το MILKO PROTEIN Choco και το MILKO PROTEIN Dark Choco με 26g Πρωτεΐνης.

H συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε όσους χρειάζονται έξτρα ενέργεια στην καθημερινότητά τους, καθώς κάθε μπουκάλι, όπως τονίζει η εταιρεία, έχει την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης που μπορεί να τονώσει τους μυς. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να απολαμβάνει το Milko και τη σοκολατένια του γεύση, ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και του υγιούς τρόπου ζωής που θέλει να ακολουθεί.

Το MILKO PROTEIN Choco περιέχει 26g πρωτεΐνης ανά συσκευασία, τη σοκολατένια γεύση MILKO και 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τα ροφήματα γάλακτος με κακάο, ενώ το MILKO PROTEIN Dark Choco περιέχει επίσης 26g πρωτεΐνης ανά συσκευασία, μαύρη σοκολάτα και 0% προσθήκη ζάχαρης.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION