σελφ σερβις - Gulfood 2020: Ισχυρή η παρουσία των Ελλήνων εξαγωγέων στο Ντουμπάι

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Gulfood 2020: Ισχυρή η παρουσία των Ελλήνων εξαγωγέων στο Ντουμπάι

23 Μαρτίου 2020 | 12:01 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις,Εξαγωγές

Η φετινή παρουσία της Ελλάδας στην 25η Gulfood 2020, τη μεγάλη διεθνή έκθεση τροφίμων της Μέσης Ανατολής, ήταν η πιο δυναμική από ποτέ.

Στο εθνικό περίπτερο, που οργάνωσε ο Enterprise Greece, εβδομήντα πέντε από τους πλέον εξωστρεφείς Έλληνες εξαγωγείς παρουσίασαν τα προϊόντα τους και πέτυχαν την σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών για την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, πραγματοποιώντας συνολικά περισσότερες από 10.000 επιχειρηματικές επαφές.

Ισχυρή παρουσία είχαν οι εξαγωγείς που συμμετείχαν με την υποστήριξη των περιφερειών Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδος, όπως κι οι εταιρείες του κλάδου της βρώσιμης ελιάς, που συμμετείχαν μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης «Olive You», ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης του ρυζιού «European Rice-Rice to the top». Η Gulfood διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι και την επισκέπτονται περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες, για να συναντήσουν τους περίπου 5.000 εκθέτες της απ’ όλο τον κόσμο.

σελφ σερβις (T. 503)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION