σελφ σερβις - ΕΕΖ: Ευκαιρίες και προκλήσεις για την ελληνική ζυθοποιία

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΕΕΖ: Ευκαιρίες και προκλήσεις για την ελληνική ζυθοποιία

23 Μαρτίου 2020 | 12:08 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση Beer Day, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης HORECA.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν οι σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ζυθοποιίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μία μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και τυφλής δοκιμής καθιερωμένων αλλά και ασυνήθιστων ειδών μπίρας.

Το «παρών» έδωσαν για μία ακόμα χρονιά αναγνωρισμένα πρόσωπα του κλάδου, όπως οι κ. Σ. Παναγιώτου, πρόεδρος της ΕΕΖ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Μικροζυθοποιίας Septem, Αλ. Δανιηλίδης, αντιπρόεδρος της ΕΕΖ και διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Γ. Μαρμαρέλλης, αντιπρόεδρος της ΕΕΖ και ιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Σερρών & Β. Ελλάδος, Π. Αβραμίδης, διευθύνων σύμβουλος της Έλιξη Μικροζυθοποιία κ.ά.

σελφ σερβις (T. 503)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION