σελφ σερβις - Νέα πνοή στα μαύρα ρούχα με Persil Renew & Repair

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα πνοή στα μαύρα ρούχα με Persil Renew & Repair

22 Ιουνίου 2020 | 10:14 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Το Persil με τεχνολογία Renew & Repair και νέα βελτιωμένη σύνθεση υπόσχεται ιδανική φροντίδα στα μαύρα και σκούρα ρούχα και τη διατήρησή τους σαν καινούργια.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία Renew & Repair διασφαλίζει ώστε το προϊόν να φροντίζει ενεργά τα ρούχα, να ενδυναμώνει τις ίνες σφραγίζοντας τις μικρο-φθορές και να ανανεώνει την ένταση του χρώματος των ρούχων από την 1η κιόλας πλύση (ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις, το χρώμα δεν χάνει την έντασή του.

Η αναβαθμισμένη φόρμουλα του νέου Persil εστιάζει στην αναδόμηση και επιδιόρθωση των υφασμάτων, ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους. Το Persil Renew & Repair διαθέτει νέα βιώσιμη συσκευασία, από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό. Κυκλοφορεί σε δύο τύπους, Essenzia και Black Fiber.

σελφ σερβις (T. 504)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION