σελφ σερβις - Τo LIFE TSAI επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Τo LIFE TSAI επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές

31 Ιουλίου 2020 | 10:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Η ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού νέα διαφοροποιημένα λανσαρίσματα για μια ξεχωριστή, απολαυστική και δροσιστική εμπειρία.

Το Life Tsai επανασυστήνεται σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο μπουκάλι που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της μάρκας με 3 καινοτόμες, γευστικές σειρές:

  • «LIFE TSAI WORLD RECIPE» με επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού (τσάι Κεϋλάνης από τη Σρι Λάνκα, Earl Grey από την Αγγλία, Jasmin από την Κίνα, Masala από την Ινδία με 0% ζάχαρη και ελληνικό τσάι βουνού με μέλι από την Κρήτη), όλα με COLD BREW και REAL BREW.
  • «LIFE TSAI SUPER HERBAL»: Με φρούτα, αλλά και εκλεκτά βότανα, όπως ginger, ginseng, δυόσμο και ιβίσκο και επιλογές BALANCE, DETOX, UPLIFT & ENERGIZE, όλα με 0% ζάχαρη.
  • «LIFE TSAI HALF & HALF»: Συνδυασμός με μισό ice tea και μισό χυμό σε δύο γεύσεις, λεμονάδα και καρπούζι, που διατηρείται στο ψυγείο.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION