σελφ σερβις - Κατσικίσιο γιαούρτι από τη ΔΩΔΩΝΗ με μειωμένη λακτόζη

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Κατσικίσιο γιαούρτι από τη ΔΩΔΩΝΗ με μειωμένη λακτόζη

4 Σεπτεμβρίου 2020 | 15:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Ένα νέο κατσικίσιο γιαούρτι δημιούργησε η Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, με στόχο να καλύψει τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις για προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και υψηλής ποιότητας.

Για την παραγωγή του χρησιμοποιείται αποκλειστικά 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού. Είναι ένα προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με χαμηλά λιπαρά. Επιπλέον, χάρη στη μειωμένη περιεκτικότητα σε λακτόζη, προτείνεται σε όσους καταναλωτές αντιμετωπίζουν ελαφριά μορφή δυσανεξίας στο συγκεκριμένο συστατικό.

Το νέο κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε πολυσυσκευασίες των 2 τεμαχίων, 200g το καθένα. Η εταιρεία δηλώνει πως στόχος της είναι η ενίσχυση μελλοντικά της κατηγορίας των γιαουρτιών με νέα λανσαρίσματα, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εγχώριων και διεθνών καταναλωτών.

σελφ σερβις (T. 506)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION