σελφ σερβις - Τα μυστικά της ομαδικής επιτυχίας: Από τη θεωρία στην πράξη | Σμαρούλα Παντελή

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Management

Τα μυστικά της ομαδικής επιτυχίας: Από τη θεωρία στην πράξη | Σμαρούλα Παντελή

15 Απριλίου 2010 | 16:34 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Παρουσίαση Βιβλίων Συγγραφέας: Σμαρούλα Παντελή

Τα μυστικά της ομαδικής επιτυχίας: Από τη θεωρία στην πράξη | Σμαρούλα Παντελή

Το νέο βιβλίο της Σμαρούλας Παντελή «Τα μυστικά της ομαδικής επιτυχίας: Από τη θεωρία στην πράξη» δεν αποτελεί απλώς μια επιστημονική επισκόπηση των κανόνων που διέπουν τη λειτουργία των ομάδων, αλλά συνιστά εργαλείο που παρουσιάζει τεχνικές και ιδέες, με στόχο τη δόμηση της συνοχής και της συνεργασίας στις ομάδες για τη διασφάλιση των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Το βιβλίο απευθύνεται σε μάνατζερ και υπεύθυνους τμημάτων, ψυχολόγους, φοιτητές και διδάσκοντες Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ψυχολογίας, σε κάθε συντονιστή ομάδας, καθώς και σε κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται για τις ανθρώπινες σχέσεις και την ομαδικότητα.

Βασικό πλεονέκτημά του -κάτι που συμβάλλει αποφασιστικά στην αξιοπιστία του- αποτελεί, το δίχως άλλο, το όνομα της ίδιας της συγγραφέως, η οποία είναι γνωστή στον χώρο της, έχοντας στο ενεργητικό της πολλά best seller και αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Παράλληλα, το βιβλίο απευθύνεται σε πλατύ κοινό, καθώς αφορά σε κάθε επικεφαλής ομάδας (μάνατζερ, δασκάλους, προπονητές κοκ), αλλά και στον απλό αναγνώστη. Δεν περιορίζεται σε γενικόλογες θεωρίες που κουράζουν, αλλά εστιάζει σε πρακτικές, ξεκάθαρες συμβουλές, ενώ, τέλος, περιλαμβάνει ασκήσεις και τεχνικές που μπορούν να ενισχύσουν την ομαδικότητα.

Η Σμαρούλα Παντελή είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς και διευθύνει βιωματικά σεμινάρια για τα στελέχη τους με θέματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την ομαδικότητα και τη συναισθηματική νοημοσύνη. Από το 2002 μέχρι το 2009 συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει γράψει βιβλία ψυχολογίας, θεματικά ημερολόγια και παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά του δημοτικού.

INFO
Επιμέλεια: Σμαρούλα Παντελή, Εκδόσεις: Κριτική, Σειρά: Business & Management, Χρόνος έκδοσης: 2010, Σελίδες: 208, Διαστάσεις: 17Χ24, Τιμή: 18 ευρώ, ISBN: 978-960-218-666-4.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION