σελφ σερβις - Job Survival: Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο! | Klaus Merg, Torsten Knodler

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Management

Job Survival: Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο! | Klaus Merg, Torsten Knodler

22 Σεπτεμβρίου 2010 | 14:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Παρουσίαση Βιβλίων Συγγραφέας: Torsten Knodler, Klaus Merg

Job Survival: Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο! | Klaus Merg, Torsten Knodler

Άκρως επίκαιρο το βιβλίο, αποσκοπεί να βοηθήσει τον κάθε εργαζόμενο, προκειμένου να βελτιώσει την επαγγελματική του καθημερινότητα.

Ο κόσμος της εργασίας χαρακτηρίζεται πλέον από «ακραία φαινόμενα», δημιουργώντας στον εργαζόμενο ερωτήσεις του τύπου «πώς θα βρω τη σωστή ισορροπία;», «πώς θα διαμορφώσω την εργασιακή ζωή μου;» κοκ. Από το εν λόγω βιβλίο ο αναγνώστης μπορεί να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες, σχετικά με το πώς μπορεί να αισθάνεται ισορροπημένα ή και ευχάριστα ακόμα κι όταν γύρω του «σκάνε τεράστια κύματα». Τα «σωσίβια», συνιστούν οι συγγραφείς του, βρίσκονται στη διάθεση του αναγνώστη στα έντεκα κεφάλαια που του προτείνουν, παρέχοντάς του τη γνώση για τη χρήση τρόπων και τεχνασμάτων, που θα του επιτρέψουν να επιβιώσει στη φουρτουνιασμένη σήμερα αγορά εργασίας.

Δεν πρόκειται για ακόμα ένα θεωρητικό βιβλίο διδαγμάτων, αλλά για έναν πρακτικό οδηγό που όχι μόνο θα βοηθήσει τον αναγνώστη του απλώς «να επιβιώσει», αλλά θα τον παρακινήσει εσωτερικά να προστατέψει την καριέρα του, να βελτιώσει την αντοχή και ανοχή του και να αδράξει τις περιορισμένες ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η δύσκολη για όλους περίοδος.

Ο πρώτος από τους συγγραφείς του βιβλίου, Klaus Merg, ειδικεύτηκε ως εκπαιδευτής το Dale Carnegie Training στην Κολωνία και στο Ινστιτούτο Δημιουργικής Μάθησης στο Λίντλαρ, και είναι βοηθός σε εργαστήριο φυσικής, πτυχιούχος παιδαγωγός και θεολόγος, εκπαιδευτής προσωπικού και μάνατζμεντ, καθώς και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων Merg & More Consultants. Ο έτερος συγγραφέας, Torsten Knodler, συσσώρευσε εμπειρία στο μάνατζμεντ ως οικονομολόγος και υπεύθυνος συντάκτης οικονομικών θεμάτων για την επιστημονική σελίδα της βερολινέζικης έκδοσης της εφημερίδας Die Welt και ως στέλεχος εταιρικής επικοινωνίας της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz στο Μόναχο. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει πρακτική δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Άουγκσμπουργκ.

Συγγραφείς: Klaus Merg, Torsten Knodler
Γλωσσική επιμέλεια: Γ.Ι. Γεωργόπουλος
Εκδόσεις: Σταμούλη ΑΕ
Σειρά: Business Life, Χρόνος έκδοσης: 2010
Σελίδες: 276, Διαστάσεις: 17Χ24, Τιμή: 17,82 ευρώ
ISBN: 9789603518174

σελφ σερβις (T. 397)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION