σελφ σερβις - Salim Ismail, OpenExo: «Ξεκινάμε την παγκόσμια συζήτηση για το μέλλον μας»

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Management

Στις 14-16 Απριλίου το ExO World Digital Summit.

Salim Ismail, OpenExo: «Ξεκινάμε την παγκόσμια συζήτηση για το μέλλον μας»

10 Απριλίου 2020 | 11:16 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Events,Συνέδρια,Συνέντευξεις-Πρόσωπα

Εν μέσω της ευρείας ακύρωσης μεγάλων συνεδρίων κάθε είδους παγκοσμίως, η ομάδα του OpenExo -το οποίο συνδέει επαγγελματίες διεθνούς βεληνεκούς για τη διερεύνηση της μεταμόρφωσης του παγκόσμιου οικοσυστήματος- με γρήγορα αντανακλαστικά ανακοίνωσε το ExO World Digital Summit 2020, ένα παγκόσμιο, online τριήμερο γεγονός, που θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους διανοούμενους της εποχής μας για να συζητήσουν την σημερινή παγκόσμια κατάσταση και να αναδείξουν τις καλύτερες λύσεις για τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού, η διάσκεψη θα εξετάσει αναλυτικά το μέλλον της οικονομίας, του παγκόσμιου εμπορίου και της υγείας, ξαναχτίζοντας παγκόσμιους θεσμούς. «Μπορούμε να επιλέξουμε να μείνουμε απομονωμένοι σε αυτή την δύσκολη εποχή, ή, μπορούμε να ενωθούμε και να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια συζήτηση για το μέλλον μας και πώς μπορούμε να το μετατρέψουμε, κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Θα μοιραστούμε εργαλεία αλλαγής με εφαρμογή σε προσωπικό, εταιρικό ή και θεσμικό επίπεδο, σε αυτή δύσκολη εποχή» ανέφερε ο πρόεδρος και ιδρυτής του OpenExO, Salim Ismail.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις περισσότερων από 3.500 «OpenExO» επενδυτών, συμβούλων και πρωτοπόρων ειδικών σε σειρά θεμάτων, όπως επίσης και τη μοναδική αξία που προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο του Singularity University, η διάσκεψη θα λάβει μέρος «ψηφιακά» από 14 έως 16 Απριλίου. Η ψηφιακή πλατφόρμα επιτρέπει μέχρι 100.000 συμμετέχοντες που θα επικοινωνήσουν, θα εμπνεύσουν και θα συνεργαστούν, παρακολουθώντας σημαντικούς διανοούμενους παγκόσμιας εμβέλειας, οργανώσεις και ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Ambassador του event για την Ελλάδα είναι η Boussias Communications. Κλείστε θέση Εδώ.

σελφ σερβις Online( 10 Απριλίου 2020)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION