σελφ σερβις - Δυναμικό «παρών» από Carrefour

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Δυναμικό «παρών» από Carrefour

5 Μαΐου 2010 | 12:59 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Δυναμικό «παρών» από Carrefour

O όμιλος Καρφούρ Μαρινόπουλος εγκαινίασε το 31ο υπέρ μάρκετ Carrefour στην Ελλάδα, στην Κομοτηνή.

Το νέο κατάστημα, έκτασης 1.900 τμ, φιλοξενεί στα ράφια του πάνω από 70.000 είδη -τρόφιμα και μη τρόφιμα. Ο όμιλος διαθέτει πλέον πανελλαδικά 264 εταιρικά καταστήματα και 262 franchise. Παράλληλα, επιθυμώντας να συμπαρασταθεί στον καταναλωτή που χειμάζεται από την τρέχουσα οικονομική κρίση, θέτει σε εφαρμογή τη δράση «Γιορτή Οικονομίας», στο πλαίσιο της οποίας από 3 έως 27 Μαρτίου τα καταστήματα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος θα προσφέρουν στον καταναλωτή 15% επιστροφή σε 10.000 βασικά προϊόντα, αλλά και 40.000 επιταγές των 50 ευρώ.

Τέλος, η εταιρεία, επιθυμώντας να δώσει νέα διάσταση στην ενημέρωση του καταναλωτή, προχώρησε στην αναγραφή διατροφικών πληροφοριών με τη μορφή δεικτών GDA στα συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά «Carrefour» και «1». Οι πληροφορίες αυτές αφορούν στην ενέργεια, τις πρωτεΐνες, τα λιπαρά, τους υδατάνθρακες-σάκχαρα, τις ίνες και το νάτριο, που αντιστοιχούν στα προϊόντα της κάθε συσκευασίας. Αυτός ο οδηγός δίνει τη δυνατότητα υπολογισμού της ποσότητας της ενέργειας και των θρεπτικών συστατικών που ένας υγιής ενήλικας θα πρέπει να προσλαμβάνει ημερησίως.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION