σελφ σερβις - Βράβευση στα My market

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Βράβευση στα My market

15 Απριλίου 2010 | 16:06 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Βράβευση στα My market

Την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Νέας Πεντέλης πραγματοποίησε τελετή βράβευσης των χορηγών της περσινής αναδάσωσης του Πεντελικού.

Η Metro ΑΕΒΕ, για την συμμετοχή της αλυσίδας My market, τιμήθηκε για την προσφορά της σε αυτή την πρωτοβουλία από εκπρόσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κυβέρνησης. Τα My market, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν με την ονομασία «Πράξεις Ευθύνης», συμμετείχαν ενεργά, τόσο ως χορηγοί όσο και ως εθελοντές, σε τέσσερις δενδροφυτεύσεις μέσα στο 2009.

Σε αυτήν, όμως, τη συγκεκριμένη προσπάθεια, που έλαβε χώρα στο Πεντελικό τον Μάρτιο του 2009, περίπου τα 700 από τα 5.000 άτομα που συμμετείχαν συνολικά στην αναδάσωση ήταν εργαζόμενοι των καταστημάτων My market, καθώς και πελάτες που ανταποκρίθηκαν στο ενιαίο πρόγραμμα οικολογικής ευαισθητοποίησης πελατών «+πράττω» και κατάφεραν να αναδασώσουν μια ολόκληρη πλαγιά, δίνοντας ξανά «ανάσα» ζωής στο λεκανοπέδιο.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION