σελφ σερβις - Νέο atlantic στην Πάρο

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο atlantic στην Πάρο

15 Απριλίου 2010 | 16:08 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Νέο atlantic στην Πάρο

Η atlantic, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία και την υλοποίηση του επιχειρησιακού της σχεδιασμού, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην Πάρο, με το οποίο διευρύνει το δίκτυό της και ισχυροποιεί την παρουσία της στις νησιωτικές περιοχές εξυπηρετώντας το καταναλωτικό κοινό, το οποίο είναι ιδιαίτερα αυξημένο στις περιοχές αυτές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η νέα μονάδα βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Νάουσας στη θέση Ξηροπόταμος, είναι έκτασης 200 τμ, ενώ διαθέτει και αποθηκευτικούς χώρους 220 τμ, καθώς και parking 100 θέσεων. Το νέο atlantic της Πάρου απασχολεί 25 εργαζόμενους, οι οποίοι θα βρίσκονται πάντα στην υπηρεσία των πελατών να τους προσφέρουν «τα καλύτερα από την καρδιά τους!», κατά την προτροπή του νέου επικοινωνιακού μηνύματος της εταιρείας.

Στο κατάστημα θα διατίθενται όλοι οι επώνυμοι κωδικοί ισχυρής ζήτησης, καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Με το νέο κατάστημα στην Πάρο η atlantic επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο πλέον αριθμεί 147 σούπερ μάρκετ atlantic, 20 Ατλάντικ Cash & Carry και 688 καταστήματα franchise Άριστα. Παράλληλα, με τη σταδιακή αισθητική αναβάθμιση των υπαρχόντων καταστημάτων, στο πλαίσιο της νέας εταιρικής ταυτότητας των καταστημάτων atlantic, προγραμματίζεται σύντομα ν’ ανοίξει τις πόρτες του ακόμα ένα κατάστημα atlantic στο Δήλεσι.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION