σελφ σερβις - 4 εκθέσεις στο Metropolitan Expo

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

4 εκθέσεις στο Metropolitan Expo

5 Μαΐου 2010 | 13:00 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Πραγματοποιήθηκε, στις 19-22 Μαρτίου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η ταυτόχρονη διοργάνωση των τεσσάρων εκθέσεων:

Syskevasia 2010 (12η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Αποθηκεύσεων), Plastica 2010 (8η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών), Chem 2010 (8η Διεθνής Έκθεση Χημείας & Βιοτεχνολογίας) και Ecolink 2010 (2η Διεθνής Έκθεση Περιβάλλοντος, Νερού, Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας).

Οι 4 εκθέσεις συγκέντρωσαν συνολικά περίπου 450 εκθέτες, εκ των οποίων 21 είναι εταιρείες από το εξωτερικό (Τουρκία, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Βουλγαρία και Κύπρο). Οι 4 εκθέσεις, που διατήρησαν την αυτονομία τους και προσέφεραν την ευκαιρία της συνάντησης των επισκεπτών με τους εκθέτες και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παράλληλα με τις εκθέσεις, διεξήχθησαν στις συνεδριακές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου πολλές ενδιαφέρουσες ημερίδες, τις οποίες παρακολούθησε πλήθος ακροατών.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION