σελφ σερβις - Online «σπουδαστήριο» από το Supervalu University

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Online «σπουδαστήριο» από το Supervalu University

5 Μαΐου 2010 | 13:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Το Supervalu University δημιούργησε ένα online «σπουδαστήριο», που προσφέρει μαθήματα σχετικά με το λιανεμπόριο, με στόχο να βοηθήσει τους λιανεμπόρους να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους.

[ΗΠΑ] Το έργο χρηματοδοτήθηκε με 400 χιλ. δολάρια από το Τμήμα Απασχόλησης και Οικονομικής Ανάπτυξης της Πολιτείας της Μινεσότα (State of Minnesota Department of Employment and Economic Development) και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας, που περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία -από το 2008- ενός προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Concordia που παρέχει πιστοποιητικό σπουδών στο Food Retailing Merchandising, Marketing & Management.

Το σπουδαστήριο χρησιμοποιεί και τις παραδοσιακές αίθουσες μελέτης, αλλά εκμεταλλεύεται και τις δυνατότητες της online διδασκαλίας, ενώ είναι προσβάσιμο τόσο από φοιτητές όσο και από επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν την επιθυμία να επιστρέψουν στα... θρανία προκειμένου να αποκτήσουν περαιτέρω εξειδίκευση.

Εκτός από μαθήματα οικονομικής φύσεως, που προσφέρουν στους λιανεμπόρους καλύτερη κατανόηση του μηχανισμού αύξησης των πωλήσεων και των κερδών των καταστημάτων τους, το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μαθήματα περί τον κλάδο του λιανεμπορίου, τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων και το retail management, marketing και merchandizing.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION