σελφ σερβις - P&G-Wal-Mart: εν τη ενώσει η ισχύς

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

P&G-Wal-Mart: εν τη ενώσει η ισχύς

5 Μαΐου 2010 | 13:03 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Η Procter & Gamble και η Wal-Mart ενώνουν τις δυνάμεις τους και συντάσσονται στην προσπάθεια για τη δημιουργία τηλεοπτικών σποτ περισσότερο φιλικών στην οικογένεια.

[ΗΠΑ] Καρπός αυτής της συνεργασίας των δύο διαφημιστικών κολοσσών είναι η παραγωγή «Τα μυστικά του βουνού», μια δίωρη τηλεταινία που θα προβληθεί από το NBC στις 16 Απριλίου, και η οποία διαπραγματεύεται τις αξίες της παράδοσης. Η P&G ηγείται της παραγωγής της ταινίας, η οποία εκτιμάται ότι θα κοστίσει γύρω στα 4,5 εκατ. δολάρια. Η Wal-Μart έχει συμμετάσχει σε ορισμένα από τα γενικά έξοδα της ταινίας, ενώ έχει παραχωρήσει στην P&G το δικαίωμα να προβάλλεται ως κύριος χορηγός.

Έχει, επίσης, αναλάβει να διαφημίζει τα «Μυστικά του βουνού» στα 3.700 καταστήματα του δικτύου της, καθώς και να διανέμει το σχετικό DVD. Διαφημιστικά μηνύματα των δύο εταιρειών θα προβάλλονται στα διαλείμματα της ταινίας, ενώ οι μάρκες των προϊόντων θα παρουσιάζονται ενσωματωμένες και στην πλοκή της ταινίας. Η P&G και η Wal-Mart είναι μέλη της Alliance for Family Entertainment (Συμμαχία για την Ψυχαγωγία της Οικογένειας), που ιδρύθηκε από τον Εθνικό Σύνδεσμο Διαφημιστών το 1998, και έχει επίσης μέλη τη Unilever, την Kraft κλπ.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION