σελφ σερβις - Το 12ο Praktiker στην Κρήτη

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Το 12ο Praktiker στην Κρήτη

22 Σεπτεμβρίου 2010 | 13:31 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Το 12ο κατάστημά της εγκαινίασε τον Ιούνιο το δίκτυο της Praktiker στο Ηράκλειο της Κρήτης -το πρώτο στην περιφέρεια- φιλοδοξώντας η λειτουργία του, να αποτελέσει σημείο αναφοράς της επιχειρηματικής δραστηριότητας όλου του νησιού.

Βρίσκεται στην οδό Καρτερού 22, στη Νέα Αλικαρνασσό. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση της εταιρείας, ύψους 16,5 εκατ. ευρώ, που δημιούργησε 120 θέσεις στην τοπική αγορά εργασίας.

Το νέο Praktiker έχει χώρους πώλησης 5.000τμ και διαθέτει 35.000 κωδικούς προϊόντων για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο, προσφέροντας αμέτρητες ιδέες και λύσεις στους πελάτες του.

Κατά την τελετή των εγκαινίων της μονάδας, ο κ. Ι. Σελαλμαζίδης, διευθύνων σύμβουλος της Praktiker Hellas, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η αγορά της Κρήτης αποτελούσε στόχο της εταιρείας από την αρχή της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα προ οκταετίας. «Με την επένδυσή μας αυτή», είπε, «συνεχίζουμε δυναμικά τη φάση ανάπτυξης του δικτύου μας πανελλαδικά, ώστε να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας και να έρθουμε πιο κοντά τους. Μέσα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τη χώρα μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε, πιστεύοντας σθεναρά στη μεσοπρόθεσμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανέγερσης τους νέου μας καταστήματος στην Ξάνθη και σχεδιάζουμε ακόμη νέα καταστήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Στην τελετή των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν ο επίσκοπος Κνωσού και ο δήμαρχος Αλικαρνασσού, κ. Ε. Σισαμάκης.

σελφ σερβις (T. 397)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION