σελφ σερβις - Ανανεώνεται η Αφοί Βερόπουλοι

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Ανανεώνεται η Αφοί Βερόπουλοι

22 Σεπτεμβρίου 2010 | 13:49 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Η Αφοί Βερόπουλοι γιόρτασε την ανακαίνιση τριών μονάδων της τον Ιούνιο, στην Τρίπολη, στον Ορχομενό και στον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου (περιοχή Ασύρματου).

Και τα τρία ανακαινίσθηκαν και λειτουργούν με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και σε μοντέρνο στιλ. Στο πλαίσιο των σχετικών εκδηλώσεων, οι πελάτες της αλυσίδας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κληρώσεις πλούσιων δώρων, μεταξύ των οποίων δωροεπιταγές για ψώνια τριών μηνών, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Το φετινό επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου προβλέπει τη δημιουργία επτά νέων καταστημάτων και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένονται τα εγκαίνια της λειτουργίας του μεγάλου εμπορικού κέντρου στα Σκόπια, έκτασης 5.000τμ, που θα στεγάσει, μεταξύ άλλων, το 9ο Vero. Το 2011 θα λειτουργήσει και 4ο Super Vero στη Σερβία. Σήμερα ο όμιλος διαθέτει συνολικά 230 καταστήματα, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

σελφ σερβις (T. 397)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION