σελφ σερβις - Αναπροσαρμογή προβλέψεων της Delhaize

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Αναπροσαρμογή προβλέψεων της Delhaize

1 Οκτωβρίου 2010 | 11:40 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Τους στόχους για την κερδοφορία του 2010 αναπροσάρμοσε στις αρχές Αυγούστου ο βελγικός όμιλος Delhaize, λόγω των δυσμενών συνήθων στις νοτιοανατολικές περιοχές των ΗΠΑ και στην Ελλάδα, που αποτελεί σημαντική αγορά για τον όμιλο.

[Βέλγιο] Οι προβλέψεις μιλούν για λειτουργικά κέρδη το 2010 που θα κυμανθούν μεταξύ μείωσης 2% και αύξησης, επίσης 2%. Τα πλάνα προέβλεπαν αύξηση μεταξύ 2% και 5%. Παρά τις πτωτικές τάσεις των κερδών, οι δραστηριότητες του ομίλου στο Βέλγιο σημείωσαν αύξηση κερδών κατά 5,8% και στην Ελλάδα 5,5% (β΄τετράμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου).

Ο πρόεδρος και CEO της Delhaize, Pierre Olivier Beckers, δήλωσε σχετικά: «Παρόλο που είμαστε απογοητευμένοι από τις πωλήσεις μας στις ΝΑ περιοχές των ΗΠΑ, πιστεύουμε πως δεν αντανακλούν τη δυναμική και τη μακροπρόθεσμη προοπτική ανάπτυξής τους. Έχουμε σταθερή προσήλωση στη στρατηγική τιμών στην οποία επενδύουμε από την αρχή του χρόνου στα Food Lion και πιστεύουμε πως διαθέτουμε τη σωστή προσφορά αξίας προς τους καταναλωτές, που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καταναλωτών».

σελφ σερβις (T. 398)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION