σελφ σερβις - Στροφή της Morrisons στα convenience

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Στροφή της Morrisons στα convenience

1 Οκτωβρίου 2010 | 11:42 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε η Morrisons στη στρατηγική της, παρουσιάστηκε πρόσφατα, στην ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων του α’ εξαμήνου του 2010 (οι πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 9,1%).

[Ηνωμένο Βασίλειο] Η αλυσίδα, επιλέγει να στραφεί προς τον τομέα των καταστημάτων convenience, στοχεύει στην πώληση προϊόντων online και σχεδιάζει τη λειτουργία ενός μεμονωμένου καταστημάτων φρέσκων προϊόντων.

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ο CEO της αλυσίδας Dalton Philips αποκάλυψε επίσης τα σχέδια της Morrisons να επανεξετάσει και την γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων, ώστε να απελευθερώσει χώρους πώλησης για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Philips, ο τομέας των καταστημάτων convenience σημειώνει διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με τα παραδοσιακά δίκτυα των σούπερ μάρκετ. Παρόλα αυτά, δεν έχει υπάρξει μια αναβάθμιση του δικτύου, όπως απαιτούν οι νέες τάσεις στο λιανεμπόριο, για να αποκτήσουν μια φρέσκια εικόνα, ελκυστική στον καταναλωτή.

σελφ σερβις (T. 398)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION