σελφ σερβις - Νέο concept από την Carrefour

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο concept από την Carrefour

1 Οκτωβρίου 2010 | 11:44 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Πρόσφατα ο όμιλος Carrefour εγκαινίασε στα προάστια της Lyon δύο υπέρ μάρκετ με την ονομασία Carrefour Planet, προτείνοντας έτσι στο καταναλωτικό κοινό ένα εντελώς νέο concept (το πρώτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στις 25 Αυγούστου).

[Γαλλία] Σύμφωνα με την εταιρεία, τα καταστήματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν καινοτομία στον τομέα της αγοραστικής εμπειρίας. Συγκεκριμένα, έμφαση έχει δοθεί στην ατμόσφαιρα του καταστήματος, που είναι χαρούμενη, εορταστική και προσκαλούν τον πελάτη να ζήσει νέες εμπειρίες.

Εξειδικευμένα τμήματα είναι οργανωμένα ως αυτόνομες ενότητες στο κατάστημα, ενώ υπάρχουν εφαρμογές καινοτόμων τεχνολογιών. Όλα αυτά παράλληλα με την προσφορά χαμηλών τιμών. Στα καταστήματα λειτουργούν και τμήματα με ηλεκτρονικά είδη, οργανωμένα ανά εταιρεία και εξειδικευμένοι υπάλληλοι θα είναι στη διάθεση των πελατών για να απαντούν σε κάθε τους απορία.

σελφ σερβις (T. 398)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION