σελφ σερβις - Επέτειος Real Future Store

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επέτειος Real Future Store

1 Οκτωβρίου 2010 | 11:44 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Με αφορμή τον εορτασμό της δεύτερης χρονιάς λειτουργίας του Real Future Store στο Tonisvorst (στην περιοχή της Βεστφαλίας), η Real (Metro Group) προσκάλεσε τους πελάτες σε ένα τριήμερο εορταστικό πρόγραμμα.

[Γερμανία] Από τα εγκαίνια του καταστήματος το 2008, πάνω από 16.000 επισκέπτες και τηλεοπτικά συνεργεία από 43 χώρες έχουν συμμετάσχει σε ξεναγήσεις στους χώρους και τον τρόπο λειτουργίας του. Στα δύο χρόνια της λειτουργίας του Real Future Store πολλές νέες τεχνολογικές εφαρμογές και υπηρεσίες έχουν δοκιμαστεί από τους πελάτες του, ενώ, πολλές καινοτομίες που σημείωσαν επιτυχία στο συγκεκριμένο κατάστημα εφαρμόστηκαν και σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας στη Γερμανία.

Μεταξύ αυτών, το «mobile shopping list», που εφαρμόστηκε στο Real Future Store με την ευκαιρία του εορτασμού του πρώτου χρόνου λειτουργίας του (από τον Ιανουάριο του 2010, η Real επέκτεινε τη χρήση του προγράμματος με την προσφορά μιας δωρεάν εφαρμογής για το iPhone.

σελφ σερβις (T. 398)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION