σελφ σερβις - «Κάτω οι τιμές» από την Καρφούρ Μαρινόπουλος

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

«Κάτω οι τιμές» από την Καρφούρ Μαρινόπουλος

23 Απριλίου 2012 | 16:27 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

«Κάτω οι τιμές» από την Καρφούρ Μαρινόπουλος

Με συνεχείς μειώσεις τιμών κάθε εβδομάδα η Καρφούρ Μαρινόπουλος υποδέχτηκε την άνοιξη με το σύνθημα «Κάτω οι τιμές» και με μεγάλες εκπτώσεις σε 500 βασικά είδη μέχρι τις 4 Απριλίου.

Ο όμιλος κατά το τελευταίο τετράμηνο διαφημίζει μεγάλες εκπτώσεις σε βασικά είδη, δηλώνοντας έμπρακτα την πρόθεσή του να ελαφρύνει σημαντικά το καλάθι αγορών του νοικοκυριού.

Ταυτόχρονα, προχωρά περιοδικά σε σημαντικές εβδομαδιαίες προσφορές που απευθύνονται σε ανέργους, ηλικιωμένους και πολύτεκνους – στο πλαίσιο μίας τέτοιας τον Μάρτιο τους πρόσφερε όλα τα φρέσκα προϊόντα με έκπτωση 10%. Οι μειώσεις τιμών που έχει ανακοινώσει τους τελευταίους μήνες ο όμιλος περιλαμβάνουν την προσφορά βασικών προϊόντων στη μισή τιμή, στο 80% για την αγορά ενός ακόμα ίδιου προϊόντος και με τη μορφή προσφοράς «1+1 δώρο» σε επιλεγμένα είδη.

«Η συγκυρία απαιτεί να λειτουργήσουμε με αίσθημα προσφοράς, όπως περιμένει η κοινωνία από τον μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο της χώρας. Έχουμε τις υποδομές, το εκτόπισμα και το υπόβαθρο να πρωταγωνιστούμε σε τέτοιες δράσεις» επισημαίνει ο κ. Jerome Loubere, διευθύνων σύμβουλος της Καρφούρ Μαρινόπουλος.

σελφ σερβις (T. 416)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION