σελφ σερβις - Τέσσερα νέα Κρητικός Top Market

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τέσσερα νέα Κρητικός Top Market

23 Απριλίου 2012 | 16:28 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Τέσσερα νέα Κρητικός Top Market

Η ΑNΕΔΗΚ Κρητικός, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου της, προχώρησε στην εγκαινίαση κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους 4 νέων μικρών καταστημάτων, με την επωνυμία Κρητικός Top Market.

Σκοπός αυτού του τύπου εμπορικών μονάδων της εταιρείας, χώρου πωλήσεων 150-200 τμ, είναι να φέρουν στη γειτονιά έξυπνες, γρήγορες και ποιοτικές λύσεις για το καθημερινό τραπέζι, σε τιμές των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Τα ράφια τους διαθέτουν περί τους 3.500 top κωδικούς, αντιπροσωπευτικούς όλων των προϊοντικών κατηγοριών, καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι λειτουργούν από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα και σχεδόν όλες τις ημέρες του χρόνου. Τα 4 νέα Κρητικός Toρ Market βρίσκονται στο Πέραμα (Μ. Αλεξάνδρου 2), στο Κερατσίνι (Μενελάου 2 & Περραιβού), στη Νέα Επίδαυρο και στο Χαϊδάρι (Γ. Παπανδρέου 62 & Ηρ. Πολυτεχνείου).

σελφ σερβις (T. 416)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION