σελφ σερβις - Νέα της ΑΒ Βασιλόπουλος

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέα της ΑΒ Βασιλόπουλος

23 Απριλίου 2012 | 16:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά τη δημιουργία του, το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα της αλυσίδας, ανακαινίστηκε ριζικά, στο πλαίσιο του φετινού επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας.

Η ανακαινισμένη μονάδα διακρίνεται για την πρωτοποριακή αισθητική και το design της, για τον σύγχρονο εξοπλισμό της και την αναβάθμιση του σελφ σέρβις. Διαθέτει ενισχυμένο τμήμα έτοιμου φαγητού, τρία είδη ταμείων για ταχύτερη εξυπηρέτηση και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Επίσης, ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος εναρμόνισε όλο το δίκτυο των καταστημάτων του για τη χρήση της «φοροκάρτας» και συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στην ενέργεια «Earth Hour», κρατώντας σβηστές όχι για μια ώρα, αλλά για δύο βράδια, ως το πρωί της Δευτέρας 2 Απριλίου, τις εξωτερικές φωτεινές πινακίδες των καταστημάτων του.

σελφ σερβις (T. 416)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION