σελφ σερβις - Επιθετικό digital marketing της Safeway

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επιθετικό digital marketing της Safeway

23 Απριλίου 2012 | 16:30 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Επιθετικό digital marketing της Safeway

Η Safeway ανακοίνωσε τη νέα της πρωτοβουλία, το Just for U. Πρόκειται για την υλοποίηση μιας ψηφιακής πλατφόρμας, βάσει της οποίας η αλυσίδα θα προσφέρει προσωποποιημένες προσφορές στους πελάτες της.

Με το Just for U, ο πελάτης της αλυσίδας θα έχει πρόσβαση σε κουπόνια, ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες για τις οποίες θα ενημερώνεται από το site αλλά και από το κινητό του τηλέφωνο και θα στηρίζονται σε στοιχεία στα οποία έχει πρόσβαση η αλυσίδα μέσω της κάρτας πιστότητας κάθε πελάτη.

Όπως υποστηρίζει ο Steve Burd, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, η πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι λιανέμποροι και οι προμηθευτές δεν έγκειται στο να μπορούν να προσφέρουν στους καταναλωτές προσωποποιημένες προσφορές, αλλά στο να υπάρξει αποτελεσματικός μηχανισμός ενημέρωσής τους γι’ αυτές.

Αντίθετα με το μοντέλο των ενημερωτικών e-mail, των στοχευμένων επιστολών και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, το νέο σύστημα επιτρέπει στον πελάτη να δει τις προσφορές τη στιγμή που ο ίδιος επιθυμεί. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να καταγραφούν στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2012.

Οι αναλυτές εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσον αυτή η πρωτοβουλία θα μπορέσει να δώσει τη σημαντική ώθηση που χρειάζονται οι πωλήσεις της αλυσίδας, που είναι πτωτικές. Η πιλοτική εφαρμογή διήρκεσε πάνω από έναν χρόνο και έγινε σε καταστήματα του Σικάγο και της βόρειας Καλιφόρνιας.

Η Safeway παρουσίασε την τελική μορφή του Just for U τον περασμένο Φεβρουάριο σε καταστήματά της στη νότια Καλιφόρνια και ανέφερε πως οι χρήστες ξεπέρασαν σε αριθμό εκείνους της πρώτης εφαρμογής, στη βόρεια Καλιφόρνια (από την πιλοτική εφαρμογή είχαν μεσολαβήσει πάνω από 100 αλλαγές στο σχετικό site).

σελφ σερβις (T. 416)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION