σελφ σερβις - Μεταφυσική κατοχή: Η αλήθεια – Ο Θεός – Ο θάνατος | Φοίβος Καρακίτσος

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μεταφυσική κατοχή: Η αλήθεια – Ο Θεός – Ο θάνατος | Φοίβος Καρακίτσος

23 Απριλίου 2012 | 16:44 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εκδόσεις Συγγραφέας: Φοίβος Καρακίτσος

Μεταφυσική κατοχή: Η αλήθεια – Ο Θεός – Ο θάνατος | Φοίβος Καρακίτσος

Το βιβλίο αυτό, γραμμένο από έναν φίλο του περιοδικού μας, διακεκριμένο στέλεχος του κλάδου των σούπερ μάρκετ, του οποίου τις εκτιμήσεις διαβάζουν αρκετά συχνά οι αναγνώστες μας στο πλαίσιο του ρεπορτάζ μας, παρουσιάζει μιαν άλλη, απρόσμενη για τη συστηματικότητά της πλευρά της σκέψης του ή, ακριβέστερα, του φιλοσοφικού στοχασμού του.

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται θέματα μεταφυσικής, που βρίσκονται μακριά από τη φυσική απόδειξη και τους νόμους της ανθρώπινης λογικής: Η αλήθεια, ο Θεός, ο θάνατος, όπως άλλωστε είναι ο υπότιτλος του έργου. Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει μια τολμηρή προσπάθεια σύνδεσης της φιλοσοφίας με τη θεολογία και του φυσικού με το μεταφυσικό, μέσω της οποίας η ψυχή οδηγείται στην αταραξία, τη γαλήνη και στην ολοκλήρωση της μεταφυσικής της υπόστασης.

Ο Φοίβος Καρακίτσος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1974. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομία στο Clayton University και διατελεί διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειάς του από το 2001. Η καριέρα και η έντονη επιχειρηματική του ενασχόληση δεν εμπόδισαν τις φιλοσοφικές αναζητήσεις του, που πάντα τον συνοδεύουν –όπως δηλώνει– βιωματικά.

Αρθρογραφεί συχνά στον τοπικό αχαϊκό Τύπο, σχετικά με θέματα οικονομικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Κατά την πεποίθησή του η αναζήτηση της αιώνιας αλήθειας αποτελεί στάση ζωής και όχι γνώση και πως αυτή, εναποτεθειμένη εντός μας από τον Θεό, αναμένει την ανάδειξή της στα όρια της μεταφυσικής μας ικανότητας.

σελφ σερβις (T. 416)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION