σελφ σερβις - Μαρινόπουλος: Στα 1.022 καταστήματα πλέον το δίκτυό της

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μαρινόπουλος: Στα 1.022 καταστήματα πλέον το δίκτυό της

2 Ιουνίου 2015 | 10:32 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Τον Μάιο ολοκληρώθηκε η εξαγορά των 18 καταστημάτων της αχαϊκής αλυσίδας Κρόνος-Ν. Καρακίτσος ΑΕΒΕ από τη Μαρινόπουλος ΑΕ, μετά τη σχετική έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η Κρόνος θα διατηρήσει την επωνυμία της, ενώ θα προχωρήσει σε αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με βασικό κριτήριο την προώθηση της τοπικής παραγωγής. Οι παραγωγοί της Αχαΐας θα έχουν την ευκαιρία να διαθέτουν τα προϊόντα τους στο σύνολο του δικτύου της Μαρινόπουλος. Αντίστοιχα, τον ίδιο μήνα ολοκληρώθηκε και η μεταβίβαση του 51% της Cretan Retail Management Παντοπωλεία Κρήτης ΑΕ στη Μαρινόπουλος, βάσει της οποίας η δεύτερη αναλαμβάνει τη διοίκηση της πρώτης, που δραστηριοποιείται στην προμήθεια και υποστήριξη 98 συνεργαζόμενων σούπερ μάρκετ επωνυμίας CRM Αριάδνη στην Κρήτη.

Με την ολοκλήρωση των δύο συμφωνιών η Μαρινόπουλος διαθέτει πλέον 1.022 σημεία πώλησης σε ολόκληρη την επικράτεια –τα 139 εξ αυτών στην Κρήτη. Εξάλλου, η Μαρινόπουλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία επίπλων Δρομέας, της οποίας τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τα τέλη Μαΐου από 14 Carrefour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και Ρόδο.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION