σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Πέντε νέα καταστήματα

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πέντε νέα καταστήματα

2 Ιουνίου 2015 | 10:36 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε τους τελευταίους δυόμιση μήνες πέντε νέα καταστήματα, τρία εταιρικά ΑΒ Βασιλόπουλος και δύο συνεργατών της franchise. Ειδικότερα, στις 26 Φεβρουαρίου εγκαινίασε στις Συκιές Θεσσαλονίκης, επί της οδού Δημητρίου & Κύπρου, το πρώτο εταιρικό κατάστημα με χώρο πώλησης 580τμ, που διαθέτει 3 ταμεία και απασχολεί προσωπικό 14 ατόμων.

Το δεύτερο το εγκαινίασε στις 27 Μαρτίου, στη Λάρισα, επί της οδού Λ. Κατσώνη 20 –διαθέτει χώρο πώλησης 630τμ, με 3 ταμεία και προσωπικό 27 ατόμων. Στις 2 Απριλίου ξεκίνησε τη λειτουργία του στις Σέρρες, στο 3ο χλμ της παράπλευρης οδού Ε.Ο. Σερρών-Δράμας στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, το τρίτο εταιρικό κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος, με χώρο πώλησης 1.570τμ, 6 ταμεία, χώρο στάθμευσης 140 θέσεων και 55 υπαλλήλους. Το πρώτο από τα δύο καταστήματα συνεργατών franchise της εταιρείας –υπό την επωνυμία AB Food Market –εγκαινιάστηκε στις 27 Μαρτίου στη Νέα Κίο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 1, με χώρο πώλησης 420τμ, με 2 ταμεία και 13μελές προσωπικό, ενώ το δεύτερο λειτούργησε στις 3 Απριλίου στην Κάρυστο, στην οδό Καρύστου 1, με χώρο πώλησης 460τμ, 3 ταμεία και 13 μέλη προσωπικό.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION