σελφ σερβις - Amstel: «Κερνάμε Ασφαλώς»

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Amstel: «Κερνάμε Ασφαλώς»

3 Ιουνίου 2015 | 12:56 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Με κεντρικό μήνυμα «Κερνάμε Ασφαλώς» η Amstel πραγματοποίησε και φέτος καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των οδηγών, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

Στις 7 και 15 Απριλίου χιλιάδες οδηγοί σε κομβικά σημεία της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα Amstel Radler Guarana και την Amstel Free, την πρώτη μπίρα που παράγεται στην Ελλάδα με 0,0% αλκοόλ, και να παραλάβουν ενημερωτικό έντυπο με χρήσιμες συμβουλές για την υπεύθυνη κατανάλωση και τους 10 κανόνες ασφαλούς οδήγησης. Η Amstel Free προτείνεται ως η πρώτη μπίρα χωρίς αλκοόλ που δεν επηρεάζει την ικανότητα οδήγησης, αλλά και ως  ιδανική για κατανάλωση από όσους επιθυμούν να την απολαύσουν στο διάλειμμα της εργασίας τους, για όσους αθλούνται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αφού περιέχει μόνο 25 θερμίδες ανά 100 ml.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION