σελφ σερβις - Morrison’s: Σύνδεση bonus με εξυπηρέτηση πελατών

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Morrison’s: Σύνδεση bonus με εξυπηρέτηση πελατών

21 Μαΐου 2015 | 13:00 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Η βρετανική αλυσίδα στοχεύει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, συνδέοντας την απόδοση των υπαλλήλων της σε αυτόν τον τομέα με τι; έξτρα παροχές (bonus).

Μέχρι την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης, η επιβράβευση των υπαλλήλων συνδεόταν αποκλειστικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του καταστήματος και του τμήματος στο οποίο απασχολούνταν. Από τον Μάρτιο του 2016 θα ισχύσει για πρώτη φορά το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης, σύμφωνα με το οποίο το bonus κάθε υπαλλήλου θα υπολογίζεται ως ποσοστό επί των ετήσιων κερδών του καταστήματος, αλλά θα εξαρτάται και από την αξιολόγησή του.

Τα στοιχεία για την αξιολόγηση των υπαλλήλων θα προέρχονται από τρεις πηγές: την online υπηρεσία της αλυσίδας, με την ονομασία Talk, την ενημέρωση από τα γραφεία εξυπηρέτησης καταναλωτών, που λειτουργούν εντός των καταστημάτων και τα στοιχεία της κεντρικής ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών. Το πρόγραμμα επιβράβευσης βάσει της ικανοποίησης των πελατών δεν θα αφορά μόνο στους υπαλλήλους των καταστημάτων, αλλά και τα στελέχη των τμημάτων logistics, που φροντίζουν για τον έγκαιρο ανεφοδιασμό των καταστημάτων, αλλά και τα στελέχη που έχουν την ευθύνη της επιλογής ποιοτικών τροφίμων, και των οποίων η αξιολόγηση θα συνδέεται με την άποιψη των πελατών για το συγκεκριμένο θέμα.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION