σελφ σερβις - Επιστέφουν τα ταμεία γρήγορης εξυπηρέτησης

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επιστέφουν τα ταμεία γρήγορης εξυπηρέτησης

8 Ιουνίου 2015 | 13:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στις αγοραστικές συνήθειες, και συγκεκριμένα τα στοιχεία από την έρευνα της Kantar Worldpanel, που δείχνουν πως το μέσο καλάθι του σούπερ μάρκετ περιέχει 11 προϊόντα και έχει αξία 15 λίρες και πως σε εβδομαδιαία βάση οι καταναλωτές επισκέπτονται το σούπερ μάρκετ 5 φορές (κατά μέσο όρο), η Morrison’s αποφάσισε να επαναφέρει στα καταστήματά της τα ταμεία γρήγορης εξυπηρέτησης, υποστηρίζοντάς τα με προσωπικό το οποίο θα φροντίζει ώστε οι πελάτες να φεύγουν ικανοποιημένοι από το κατάστημα, δίνοντας και χρήσιμα tips αγορών.

 Σε κάθε ένα από τα 504 καταστήματά της στη χώρα, η αλυσίδα θα έχει δύο express checkouts. Το ένα ταμείο θα λειτουργεί 8πμ – 8μμ και το δεύτερο στις ώρες αιχμής, 12μμ - 2μμ και 4μμ - 6μμ. Επίσης, η απόφαση για τη λειτουργία των ταμείων θα λαμβάνεται από το ίδιο το προσωπικό και όχι πλέον από το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα της αλυσίδας.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION