σελφ σερβις - Η Tesco επανεξετάζει το μέλλον της dunnhumby

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Tesco επανεξετάζει το μέλλον της dunnhumby

8 Ιουνίου 2015 | 13:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Η εταιρεία έρευνας και συμβουλευτικών υπηρεσιών dunnhumby, η οποία ανήκει στην Tesco, ανακοίνωσε την απόφασή της να διευρύνει τις συνεργασίες της στις ΗΠΑ. Μέχρι τώρα, υπήρχε αποκλειστική συνεργασία για παροχή στοιχείων και υπηρεσιών στην αλυσίδα Kroger.

Με αυτή την κίνηση, η εταιρεία, για την οποία o CEO της Tesco δεν έχει αποκλείσει την πώληση, αποκτά τη δυνατότητα να έχει ένα διευρυμένο πελατολόγιο σε μια πολύ μεγάλη και σημαντική αγορά, όπως αυτή της βόρειας Αμερικής. Η αποκλειστική συνεργασία της dunnhumby με την Kroger χρονολογείται από το 2003. Από τότε η αμερικανική αλυσίδα επωφελείται των στοιχείων έρευνας και των μελετών που παράγει η εταιρεία, για την προσαρμογή της στρατηγικής της στις ανάγκες και τις αλλαγές της αγοράς, με μια καινοτόμο οπτική. Μεταξύ των εταιρειών που επωφελούνται από τις υπηρεσίες της dunnhumby είναι οι Coca Cola και Unilever, οι οποίες από τον περασμένο Οκτώβριο χρησιμοποιούν το νέο της εργαλείο BAR (Behavioral Attitudinal Research), μέσω του οποίου διερευνώνται οι αλλαγές στις αγοραστικές συνήθειες.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION