σελφ σερβις - Η Walmart με 115 νέα καταστήματα στην Κίνα

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Walmart με 115 νέα καταστήματα στην Κίνα

3 Ιουνίου 2015 | 13:08 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Τη λειτουργία 115 νέων καταστημάτων στην αγορά της Κίνας έως το 2017 σχεδιάζει η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στον κόσμο, η Walmart.

Με την κίνησή αυτή η αλυσίδα θα αυξήσει τον αριθμό των καταστημάτων της στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως κατά ένα τρίτο. Σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια συνέντευξής τύπου στο Πεκίνο, στα τέλη Απριλίου, ο CEO της Walmart, Doug McMillon, τόνισε πως στόχος της αλυσίδας είναι να αποτελέσει ενεργό τμήμα της οικονομίας της Κίνας. Η πίεση για επέκταση της αλυσίδας στη χώρα παρουσιάζεται ως επακόλουθο της συνεχιζόμενης μείωσης του ρυθμού ανάπτυξής της.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε πτώση πωλήσεων στην Κίνα κατά 0,7% το τρίμηνο που έκλεισε τον Ιανουάριο, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου χρόνου. Τα νέα καταστήματα προγραμματίζεται να ανοίξουν σε μεγάλες πόλεις της χώρας και να δημιουργήσουν πάνω από 30.000 νέες θέσεις εργασίες, σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας. Επίσης, σκοπεύει να επενδύσει περίπου 60 εκατ. δολάρια για την ανακαίνιση πάνω από 50 καταστημάτων της το 2015.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION