σελφ σερβις - Η Sainsbury’s ανακοινώνει μείωση θέσεων εργασίας

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Sainsbury’s ανακοινώνει μείωση θέσεων εργασίας

8 Ιουνίου 2015 | 13:09 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Η Sainsbury’s είναι η τελευταία από τις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες του Ηνωμένου Βασιλείου (the Big Four), που ανακοινώνει ριζικές αλλαγές στο δίκτυό της, οι οποίες αναμένεται να οδηγήσουν σε απώλεια 800 τουλάχιστον θέσεων εργασίας.

Η αλυσίδα δηλώνει πως επανεξετάζει τις θέσεις των υπευθύνων καταστημάτων και των τμημάτων καταστημάτων, με στόχο την ενίσχυση άλλων θέσεων εργασίας εντός του καταστήματος. Επίσης, στοχεύει στην αντικατάσταση της νυχτερινής βάρδιας με βάρδιες που θα αφορούν σε πρωινές και απογευματινές ώρες, με λιγότερες παραδόσεις προϊόντων.  Στόχος αυτών των ανακατατάξεων, σύμφωνα με την αλυσίδα, είναι να αυξηθεί η διαθεσιμότητα υπαλλήλων που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα.

Αυτές οι αλλαγές έχουν ήδη εφαρμοστεί τον προηγούμενο χρόνο σε 33 καταστήματα, με «θετικά αποτελέσματα για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών», όπως διαπιστώνει η Sainsbury’s. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με το στελεχικό δυναμικό της εταιρείας. Σημειώνεται πως αυτή η απόφαση έρχεται μετά από λίγους μήνες αφότου η αλυσίδα ανακοίνωσε την περικοπή 500 θέσεων εργασίας σε καταστήματά της, αλλά και μετά από αντίστοιχες αποφάσεις των ανταγωνιστών της, Tesco και Asda.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION