σελφ σερβις - σελφ σερβις Excellence Awards 2015: Νέες κατηγορίες, νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

σελφ σερβις Excellence Awards 2015: Νέες κατηγορίες, νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή

2 Ιουνίου 2015 | 13:34 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: Φεστιβάλ/Βραβεία

Τα σούπερ μάρκετ και οι προμηθευτές τους υλοποιούν πρωτοβουλίες, σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς τους, με δημιουργικότητα και καινοτόμο σκέψη, με μετρήσιμα οικονομικά αποτελέσματα, αλλά και με ενίσχυση της εικόνας τους στον τελικό πελάτη. Για 4η χρονιά, οι βέλτιστες πρακτικές του κλάδου θα διακριθούν στα «σελφ σέρβις Excellence Awards», βάσει μιας αδιάβλητης ηλεκτρονικής διαδικασίας, που θα αξιοποιήσει η ενισχυμένη με νέα πρόσωπα κριτική επιτροπή.

Τα βραβεία, που διοργανώνονται από το περιοδικό μας, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχουν την υποστήριξη του ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων), του ΕΣΒΕΠ (Ελληνικός Σύνδεσμος Επωνύμων Προϊόντων) και του ΙΠΕ (Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος). Από το 2011, την χρονιά της πρώτης παρουσίασής τους στην αγορά, σημειώνουν αυξανόμενα ποσοστά συμμετοχής επιχειρήσεων και ομάδων στελεχών, που επιθυμούν να διακριθούν, αλλά και να γνωστοποιήσουν ευρύτερα τις πρωτοβουλίες τους.Τα στοιχεία των πρακτικών που διακρίνονται στον διαγωνισμό καταγράφονται οργανωμένα, με σκοπό να προβληθούν μέσω ειδικών άρθρων, αφιερωμάτων και εκδηλώσεων, ώστε αφενός να γίνει ευρύτερα γνωστή η καινοτομία και η δημιουργικότητα των επιχειρήσεων του κλάδου και αφετέρου να αποτελέσουν έναν οδηγό για το σύνολο των εταιρειών που επιθυμούν να υλοποιήσουν αντίστοιχης δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας πρακτικές.

Ενισχυμένη με νέα πρόσωπα η Κριτική Επιτροπή
Στην Κριτική Επιτροπή των βραβείων, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους φορέων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς, έχουν προστεθεί και νέα μέλη. Και το 2015, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2015» είναι ο κ. Γεώργιος Δουκίδης, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN), και μέλη οι κκ Βασίλης Ζαφείρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΒΤ, Νίκος Καραγεωργίου, Πρόεδρος του ΕΣΒΕΠ, Μιχάλης Φανδρίδης, Γενικός Γραμματέας του ECR Hellas, Σπύρος Δεσύλλας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Νίκος Σκουλάς, Επιχειρηματικός Σύμβουλος της NSA Consultants & Συγγραφέας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημοσιογράφος - Συγγραφέας, Παναγής Μανουηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Odysea Ltd, Κατερίνα Πραματάρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λευτέρης Κιοσές, Υπεύθυνος Ερευνών του ΙΕΛΚΑ, καθώς και τα νέα μέλη που ενισχύουν την Επιτροπή, ο κ. Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Executive Consultant της Planning AE, ο κ. Θάνος Μαύρος, Partner Advisory Services PI/Supply Chain & Operations South Cluster της Ernst & Young και ο κ. Στέφανος Κομνηνός, Executive Partner της Exceed Consulting.

Όλες οι υποψηφιότητες κρίνονται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, για τα οποία η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη τα προκαθορισμένα ποσοστά βαρύτητάς τους: Αποτελέσματα & οφέλη της πρωτοβουλίας, καινοτομία σε εθνικό ή / και διεθνές επίπεδο, best practice / μεθοδολογία που ακολουθήθηκε, καθώς και ποιότητα & πληρότητα του κειμένου υποβολής της υποψηφιότητας. Τα σελφ σέρβις Excellence Awards απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ και τους προμηθευτές τους (επιχειρήσεις ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων), που εδρεύουν στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες αφορούν σε δραστηριότητες ή projects που έχουν υλοποιηθεί από τον Ιανουάριο 2014 μέχρι και τα τέλη Απριλίου 2015.

Νέες κατηγορίες
Κάθε χρονιά τα βραβεία εξελίσσονται, με αλλαγές σε υπάρχουσες κατηγορίες και με την προσθήκη νέων. Στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2015 έχουν προστεθεί:

  • Στην Ενότητα «Λιανεμπόριο / Σούπερ Μάρκετ, οι κατηγορίες: «Αύξηση Απόδοσης & Παραγωγικότητας Δικτύου» (σχέση πωλήσεων και υπαλλήλων καταστήματος / ταμειακών μηχανών / επιφάνειας πώλησης /αριθμού καταστημάτων κά), Εξυπηρέτηση Πελατών (στο φυσικό και το online κατάστημα), και Direct Διαφήμιση & Προώθηση (ενέργειες διαφημιστικές και προωθητικές Below The Line).
  • Στην Ενότητα «Προμηθευτές Ταχυκίνητων Προϊόντων (FOOD & NON FOOD)», οι κατηγορίες: Εκπαίδευση / Ανάπτυξη Πωλητών & Τμήματος Πωλήσεων, και Key Account Management (με κριτήριο τη συνεισφορά στα αποτελέσματα).

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION